RG Living

De voordelen van een parketvloer van RG living

Een parketvloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur. RG living kan u helpen bij het leggen van een parketvloer die perfect bij uw woning past. Een parketvloer wordt opgebouwd uit kleine stukjes hout die in verschillende patronen kunnen worden gelegd. Het leggen van een parketvloer is een specialistisch werk dat vakmanschap vereist.

De voordelen van RG living op een rijtje

Het leggen van een parketvloer: de werkwijze van RG living

Het leggen van een parketvloer begint met een nauwkeurige meting van de ruimte waarin de vloer moet worden gelegd. Vervolgens wordt de ondervloer gecontroleerd en indien nodig aangepast. Daarna kan de parketvloer worden gelegd, waarbij de planken in het gewenste patroon worden geplaatst en vastgelijmd. De vloeren zijn in de fabriek reeds afgewerkt waardoor wij dit alleen hoeven te monteren. Zo kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van de ruimte.

De expertise van RG living bij het leggen van uw parketvloer

RG living is een specialistisch bedrijf met jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en hebben oog voor detail en afwerking. Ons team van ervaren vakmensen staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Naast het leggen van parketvloeren bieden wij ook andere diensten aan, zoals het aanhelen en onderhouden van uw vloer. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw prachtige parketvloer.


Vraag een offerte aan

Wilt u beginnen met het bouwen aan uw droomwoning? Onze specialisten staan te springen om voor u aan de slag te gaan.

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij u direct duidelijkheid geven over de prijs, de start van het project en de duur van de werkzaamheden.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor de interesse en wellicht tot snel!