RG Living

Het proces van parketvloer aanhelen door RG Living

Het aanhelen van een parketvloer is het proces van het vervangen van beschadigde delen van de vloer met nieuwe stukken hout om een naadloze en gelijkmatige uitstraling te creëren. RG Living begint met het beoordelen van de beschadiging en bepaalt welke delen van de vloer moeten worden vervangen. Vervolgens wordt het beschadigde gebied zorgvuldig uitgesneden en worden nieuwe stukken hout gesneden om in de uitsparing te passen.

De voordelen van RG living op een rijtje

Het matchen van het houtsoort, nerfstructuur en kleur

Voordat de nieuwe stukken hout worden aangebracht, zorgt RG Living ervoor dat ze goed passen bij de rest van de vloer. Dit omvat het matchen van het houtsoort, de nerfstructuur en de kleur. Nadat de nieuwe stukken hout zijn geplaatst, worden ze zorgvuldig geschuurd en gepolijst om een naadloze afwerking te creëren die past bij de rest van de vloer.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

RG Living maakt gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om parketvloeren aan te helen. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit van vakmanschap en service. Door te kiezen voor RG Living, kunt u er zeker van zijn dat uw parketvloer weer in perfecte staat zal zijn en er weer als nieuw uit zal zien. Neem vandaag nog contact op met RG Living voor een offerte en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen!


Vraag een offerte aan

Wilt u beginnen met het bouwen aan uw droomwoning? Onze specialisten staan te springen om voor u aan de slag te gaan.

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij u direct duidelijkheid geven over de prijs, de start van het project en de duur van de werkzaamheden.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor de interesse en wellicht tot snel!