RG Living

Een nieuwe vloer: Een nieuwe look voor uw huis

Een vloer renoveren is een uitstekende manier om uw huis een nieuwe uitstraling te geven zonder grote verbouwingen. In deze tekst zullen we u de basisstappen uitleggen voor het renoveren van uw vloer, van het kiezen van het juiste type vloer tot het onderhoud nadat de renovatie is voltooid.

De voordelen van RG living op een rijtje

Kies het juiste type vloer voor uw renovatieproject

Het kiezen van het juiste type vloer is cruciaal voor uw renovatieproject. Overweeg de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren bij het kiezen van de vloer. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals houten vloeren, tegels, laminaat en vinyl. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit en duurzaamheid van de vloer en het budget dat u wilt besteden.

Voorbereiding is essentieel

Voorbereiding is essentieel bij het renoveren van uw vloer. Zorg ervoor dat de ondervloer in goede staat is en eventuele reparaties worden uitgevoerd voordat de nieuwe vloer wordt geïnstalleerd. Het is ook belangrijk om de kamer te meten en het juiste aantal vloerplanken of tegels te bestellen. Verwijder oude vloerbedekking en maak de kamer schoon voordat u begint met het leggen van de nieuwe vloer.

Het installeren van uw nieuwe vloer

Het installeren van uw nieuwe vloer vereist geduld en precisie. Begin met het leggen van de eerste rij vloerdelen of tegels en werk vanaf daar systematisch verder. Zorg ervoor dat de vloerdelen of tegels stevig vastzitten en op de juiste afstand van elkaar geplaatst zijn. Bij houten vloeren is het belangrijk om rekening te houden met het uitzetten en krimpen van het hout door klimaatveranderingen.


Vraag een offerte aan

We begrijpen dat het vaak moeilijk kan zijn om een keuze te maken uit onze uitgebreide collectie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een foto te uploaden van uw kamer en ons te vertellen wat u in gedachten heeft, het liefst met een voorbeeld. Onze experts kunnen dan uw kamer visualiseren en de vloer projecteren, zodat u alvast een idee krijgt van het eindresultaat.

Als alternatief kunt u een afspraak maken met een van onze experts die bij u thuis langs kan komen om de projectie te maken. Zo krijgt u een beter idee van hoe de vloer er in uw eigen omgeving uitziet.

Wilt u beginnen met het bouwen aan uw droomwoning? Onze specialisten staan te springen om voor u aan de slag te gaan.

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij u direct duidelijkheid geven over de prijs, de start van het project en de duur van de werkzaamheden.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor de interesse en wellicht tot snel!