RG Living

Cinnewall

Cinewalls zijn een populaire oplossing voor wanddecoratie in home cinema’s en woonkamers. Het zorgt voor een professionele en nette uitstraling van uw entertainmentruimte. Hieronder vindt u meer informatie over een Cinewall en de voordelen ervan.

De voordelen van RG living op een rijtje

Een naadloze en strakke afwerking

Een cinewall is een unieke wanddecoratie-oplossing die een naadloze en strakke afwerking garandeert. Het creëert een perfect vlak oppervlak voor uw tv-scherm en verbergt de kabels en bedrading die anders over de muur zouden lopen. Hierdoor ontstaat een nette en professionele look van uw home cinema.

Een eenvoudig en snel installatieproces

Het installatieproces van een Cinewall is eenvoudig en snel. Het bestaat uit het monteren van een aluminium frame op de muur en het plaatsen van akoestisch materiaal op de achterkant van de wanddecoratie. Vervolgens kunnen de Cinewall panelen op het frame worden geplaatst. Het hele proces is vrijwel stofvrij en kan in korte tijd worden voltooid.


Vraag een offerte aan

Wilt u beginnen met het bouwen aan uw droomwoning? Onze specialisten staan te springen om voor u aan de slag te gaan.

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij u direct duidelijkheid geven over de prijs, de start van het project en de duur van de werkzaamheden.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor de interesse en wellicht tot snel!